pH متر پرتابل آب آشامیدنی HI99192
pH آب آشامیدنی یک پارامتر اساسی است که همواره باید تحت کنترل باقی بماند. اگر میزان pH کم و یا آب دارای خواص اسیدی باشد، این آب باعث ایجاد پوسیدگی در شبکه توزیع و لولهکشی آب منازل خواهد شد. اگر آب دارای پی اچ بالا یا دارای خواص قلیایی باشد، موجب کاهش اثر مواد ضد عفونیکننده موجود در آب خواهد شد. از طرف دیگر میزان پی اچ بر ویژگیهای آب از قبیل طعم، بو، شفافیت و… تاثیرگذار خواهد بود. در ایالت متحده آمریکا میزان pH آب بر اساس روش EPA برابر ۱۵۰٫۱ تعیین شده است. در ادامه بحث توضیحات بیشتری دربارهی تنظیم پی اچ آب و دستگاه pH متر پرتابل آب آشامیدنی HI99192 جهت محاسبه PH خواهیم داد.
پی اچ آب آشامیدنی
جهت اطلاع از میزان پی اچ آب، ابتدا میبایست با یک دستگاه pH متر اقدام به اندازهگیری میزان پی اچ نمایید. پس از اندازهگیری میزان پی اچ خواهید دید میزان اسیدیته آب شما میتواند کمتر از ۷ تا صفر (رنج اسیدی) و یا ۷ (آب خنثی) و یا اعداد بیشتر از ۷ تا ۱۴ (رنج بازی) باشد. پس از اطلاع از میزان اسیدیته آب باید از میزان رنج مناسب برای آب آشامیدنی نیز آگاهی داشته باشید تا بتوانید اقدام مناسب را صورت دهید.
پی اچ مناسب آب
پی اچ آب یک پارامتر کیفی است که بر روی طعم و میزان گوارایی آب تاثیر گذار است، لذا شما در هیچ منبعی مشاهده نخواهید نمود که میزان پی اچ آب آشامیدنی باید مقدار X باشد. حتی آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا و یا EPA نیز محدودیتی جهت میزان pH تعیین ننموده است و تنها توصیه نموده که تامین کنندگان آب آشامیدنی میزان اسیدیتیه آن را در حدود پی اچ ۸٫۵-۶٫۵ حفظ نمایند.
بهترین آب برای آشامیدن، آبی است که میزان پی اچ آن نزدیک به ۷ و قلیایی باشد. آبهایی با میزان اسیدیته کمتر از ۶٫۵ میتواند نشان دهنده وجود فلزات سنگین در آب و یا آلودگی شیمیایی آب باشد که میتواند برای سلامتی مضر باشد و میتواند باعث خوردگی در سیستمهای لوله کشی گردد. از طرف دیگر نیز آب با میزان پی اچ بالای ۸٫۵ میتواند دارای طعمی ناگوار باشند.
صنعت شیمی میزان ,آشامیدنی ,میتواند ,اسیدیته ,hi99192 ,پرتابل ,آشامیدنی hi99192 ,میزان اسیدیته ,اندازهگیری میزان منبع
درباره این سایت